door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijzde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!

Vuurzicht-zijde Houtkachel


Met kachels hebben we te maken met verschillende vuurzicht-zijde`s. De meest voorkomende is de vrijstaande kachel met vooraanzicht maar de moderne kachel heeft veel meer optie`s. 
De verschillende soorten zichtzijde zijn; Vooraanzicht, hoekaanzicht links dan wel rechts, driezijdig, en doorkijk.
 


Vuurzicht-zijde Houtkachel


De vooraanzicht kachel is nog steeds de meest verkochte kachel. Dit heeft vaak een praktische reden. De kachel straalt de directe warmte het meest aan de voorzijde uit, hier is ook het beste de infrarood straling te voelen. Dit betekent natuurlijk niet dat de rest van de kachel geen warmte uitstraling heeft. Nee de rest van de kachel wordt ook heet en deze straling voelt u ook maar minder intens als aan de voorkant. Als de kachel echter uitgaat dan blijven de andere zijdes langer warm dan de voorkant.

De Hoekkachel wordt vaak gebruik bij inzethaarden maar zijn steeds meer te verkrijgen. U raad het al deze kachel heeft 2 zijdes waar vandaan u zicht op het vuur heeft. 2 zijdes welke die intens heerlijke infrarood straling afgeven. Na het uitgaan van de kachel heeft u 2 zijdes welke langer warm blijven.

De 3 zijdige kachel wordt ook vaak gebruikt bij inzethaarden. Deze kachel is echter nog meer in opkomst dan de 2 zjdige kachel. De driezijdige kachel geeft van alle zijde een fantastische vuurspektakel op het vlammenspel. 

De doorkijk kachel zijn geschikt voor grote woonkamers en voor bedrijven als restaurants. Hier zult u ze dan ook vaak aantreffen. De doorkijk kachel geeft de indruk van een openvuur en dat maakt het het zo speciaal. Als u de ruimte heeft voor een doorkijk haard dan is dat zeker een aanrader.
 
 kachels en haarden/Houtkachels & Houthaarden/houtkachels/draaibaar