LET OP ! WIJ ZIJN GESLOTEN VAN Zaterdag 23 December t/m Vrijdag 5 Januari 2024. Zaterdag 6 Januari zijn wij weer open. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar. Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.ritsfire.nl. PRIJZEN EN VOORRADEN KLOPPEN NIET OP WWW.QKACHELS.NL

Schoorsteenkappen en trekkappen

 

Turbo-Q-vent Kappen Roto-Q-vent Kappen Q-Gek RVS Instelbaar Roto-Q-Colt Schoorsteenkappen
Turbo-Q-vent
Draaikappen
Roto-Q-vent Gek
Insteekkappen
Q-Gek RVS Instelbaar Roto-Q-Colt
Schoorsteenkappen
Gegalvaniseerde Regenkappen Vonkenvanger vogelgaas en Boldraadroosters Kraaienkap RVS Regenkappen
Gegalvaniseerde Regenkappen Vonkenvanger vogelgaas en Boldraadroosters Kraaienkap RVS Regenkappen RVS Universele
Regenkappen
Zelfklemmende Regenkappen Sierkappen voor de Schoorsteen Holetherm Trekkappen Aspiromatic RVS
Zelfklemmende
Regenkappen
Sierkappen voor
de schoorsteen
Holetherm
Trekkappen
Aspiromatic RVS 
H-type cowl kappen      
H-type cowl kappen      
Hier vindt u verschillende soorten SCHOORSTEENKAP_PEN die wij kunnen leveren. Bijvoorbeeld de gewone trekkap, de gek schoorsteen_trek_kap, Rotovent rond-draaiende schoorsteenkap, de speciale mechanische externe ventilator voor schoorstenen, de speciale valwind trek schoorsteen_kap. Mocht u een specifieke schoorsteenkap hebben welke wij niet hebben genoemd dan kunnen wij altijd kijken of wij die voor een gunstige prijs kunnen leveren.


De meeste schoorsteenkappen worden regulier verkocht. Bij een nieuwe te bouwen schoorsteen (DW RVS rookkanaal) dan wel ter vervanging omdat de oude kap kapot is.
Echter als er weer een storm is geweest zien we een plotselingen vraag naar schoorsteenkap_pen en schoorsteen reparaties. Vaak gaat dit samen met lekkages. Het wil dan nog wel eens voorkomen dat we eerst een noodreparatie moeten uitvoeren en dan later terugkomen voor een definitieve oplossing.
Soms begrijpen klanten dit in eerste instantie niet, als we echter uitleggen dat iedereen graag snel geholpen wil worden en dat we eerst iedereen van lekkage`s door gescheurd lood / lodenflap en afgewaaide dakpannen willen afhelpen danbegrijpen ze het volkomen en wensen ze ons een voorspoedige dag.
Natuurlijk willen wij onze klanten ook zo snel mogelijk helpen alleen na een storm wil dit niet altijd direct lukken. wij vragen uw begrip hiervoor.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Schoorsteenkappen en trekkappen