LET OP ! Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.ritsfire.nl. PRIJZEN EN VOORRADEN KLOPPEN NIET OP WWW.QKACHELS.NL

Kachel met een compleet rookkanaalset
Deze sets zijn compleet voor uw Tuinhuis, Veranda, Overkapping, Blokhut etc.

 

Houtkachel met een Compleet Rookkanaal set. Lekker gemakkelijk voor u en ook nog eens super voordelig.

Wij zijn op dit moment druk bezig om alle voordeelsetjes op onze website te zetten. Totdat alle setjes erop gezet zijn kunt u ook een kachel en een los rookkanaal setje bestellen. Onze excuses voor het ongemak

 

Kies hier uw type dak:Kachel met een compleet rookkanaalset
 

Houtkachel met een Compleet Rookkanaal set. Lekker gemakkelijk voor u en ook nog eens super voordelig.
 

De Kachel met een Compleet Rookkanaal set zijn niet alleen makkelijk maar ook zeer aantrekkelijk in Prijs. Zo vangt u 2 vliegen in 1 klap.
Wij hebben de Kachel met een Compleet Rookkanaal set onderverdeeld in maat en in de verschillende type daken en natuurlijk verschillende kachels.
Mocht u Kachel, maat of typt dak er niet bij staan neem dan even contact met ons op en dan helpen wij u graag verder ( bij voorkeur via de mail met een foto van de situatie).
Heeft u een Dak van Polycarbonaat platen dan adviseren wij om voor de EPDM sets te kiezen een andere goede optie zijn de sets met dakplaat. Let wel op dat u alle kanalen van u polycarbonaat plaat goed dicht kit met een zuurvrije siliconenkit, anders gaat zich alg vormen in de open kanalen.