Door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijsde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!

Dubbelwandig Rookkanaal-set compleet

 

Type dak
Kies hier uw type dak:Dubbelwandig Rookkanaal-set compleet

Complete dw rookkanaale-set voor uw tuinkachel, seer-houtkachel, blokhutkachel, veranda-houtkachel. de rokkanalen dw zijn uitgevoerd met ce keurmerk en DoP verklaring EN 1856-1 2009 en zodoende ook goedgekeurd volgens de nederlandse wetgeving. 
Een compleet systeem voor als u al een kachel met enkelwandige kachelpijp heeft.
De complete Rookkanaal sets Dubbelwandig zijn niet alleen makkelijk maar ook aantrekkelijk in Prijs. Zo vangt u 2 vliegen in 1 klap.
We hebben de Rookkanaal sets onderverdeeld in maat en in de verschillende type daken.
Mocht uw maat of type dak er volgens u niet bij staan neem dan even contact met ons op en dan helpen wij u graag verder ( bij voorkeur via de mail met een foto van de situatie).
Heeft u een Dak van Polycarbonaat platen dan adviseren wij om voor de EPDM sets te kiezen een andere goede optie zijn de sets met dakplaat. Let wel op dat u alle kanalen van u polycarbonaat plaat goed dicht kit met een zuurvrije siliconenkit, anders gaat zich door condensatie alg vormen in de open kanalen.
 

 

 

 
 Wilt u een complete rookkanaalset voor uw kachel in huis complete met dakdoorvoer en alle andere materialen klik dan hier.