Door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijsde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!

Keukenkachel Ovenkachel Fornuiskachel KookkachelWamsler de houtkachel producent uit Duitsland

Wamsler is een Duitse kachelproducent. Wamsler is een van de grootste kachel producenten ter wereld. Wamsler produceert op jaar basis meer dan 200.000 kachels, heeft zijn eigen gieterij en bestaat al sinds het jaar 1875. In 1877 werd gestart met de productie van de eerste keukenkachel. Wamsler is een fantastische aanvulling op het importeurschap van Hark. Met Hark bedienen wij het TOP segment van de markt terwijl WAMSLER het complete range van A-kwaliteit houtkachels bediend van goedkoop tot aan het top segment. De WAMSLER houtkachels zijn van klein tot groot van echte DUITSE "grundlichkeit".
Certificaten
Alle Wamsler houtkachels hebben natuurlijk een CE markering. Maar dat is natuurlijk niet genoeg, dus hebben ze ook de volgende certificaten welke als zwaarste van de wereld gelden; 1.BlmSchV-1.+2. Stufe , 145aB-VG en het VKF en het speciale certifikaat voor CO- Aachen, München, Regensburg. WAMSLER HOUTKACHELS, ALS U KIEST VOOR A-KWALITEIT VOOR DE SCHERPSTE PRIJS.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Keukenkachel Ovenkachel Fornuiskachel Kookkachel