LET OP ! Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.ritsfire.nl. PRIJZEN EN VOORRADEN KLOPPEN NIET OP WWW.QKACHELS.NL

Bio ethanol kachels & bio ethanol haarden

Kachels en Haarden Gel

kachels en haarden/gel bio ethanol/Bio ethenal Gel hang Haarden Gel Kachels Gel Haarden
Gel, Bio Ethanol Inzet kachels en haarden/gel bio ethanol/Zichtzijde Bio ethenal en Gel branders kachels en haarden/prijzen/bio ethanol/gel


Hier kunt u een keuze maken uit Bio ethanol Kachels of Bio ethanol Haarden welke bij Qkachekls te verkrijgen zijn.
Mocht u merk of model er niet bij staan vraag deze dan even per   mail bij on s aan.
Pelletkachels
 zijn kachels wel zijn ontstaan uit de behoefte om van restafvalhout een herbestemming te vinden. Zo is de pellet kachel ontstaan. Een pellet leverd veel meer rendement op als dat je het resthout rechtstreeks in de houtkachel gooit, ook in vergelijking met samengeperste afvalhout-stammen.
Zo is het dus begonnen, een restproduct optimaal hergebruiken. Echter is het zoals met zoveel succesvolle producten de commercie maakt hier (mis)gebruik van. Op dit moment is het zo dat er zoveel vraag naar pellets is dat er drie soorten worden geproduceerd.
1   De pellet uit restafval zoals het ooit bedoeld was. Dit is verweg het minste aandeel
2   Pellets uit productie bossen. Dit zijn bossen welke na geoogst te zijn volledig herbeplant worden.
3   Pellets uit oerbossen veelal uit Amerikaanse moeras bossen deze bomen zijn honderden soms meer dan 1000 jaar oud. Deze bossen worden op andere plekken herbeplant. De bomen welke uit de moerassen worden gekapt komen echter niet meer terug  Dit is economisch niet interresant omdat de groeitijd veel te lang is. 
Begrijp wel dat niet de particulieren sector maar de industrie de vraag naar pellets zo heeft doen opstuwen.
Als alleen de particulieren sector hout zou verbruiken voor brandstof dan zouden de nadelig effecten veel minder zijn zo niet NUL!

U kunt het èèn en ander over het industrieeel gebruik van pellets lezen op de onderstaande link.
BEGRIJP GOED dat wij niets ondersteunen van deze site of inhoudelijk mee eens zijn, echter vinden wij wel dat deze kritische geluiden breder bekend mogen worden.

http://www.lowtechmagazine.be/2013/01/hoe-duurzaam-zijn-houtpellets.html Q-kachelS is importeur van werelds grootste kachel en haarden bouwer ter wereld 'HARK' .

Hark is een Duits bedrijf dat behoort tot de absolute top in de kachel wereld. Als enige heeft Hark een goedwerkend fijnstoffilter, dit zijn dan ook echte ECO-kachels alle met een zeer hoogrendement tot extreem hoogrendement. De HARK 44 GT ECO plus is een van de vele Hark Houtkachels die een rendement van 89,6 % heeft, dit mag je rustig extreem hoog noemen.

 
Q-kachelS is ook importeur van het TOP Rookkanaal Diamond. Het twist lock rookkanaal wordt ook wel het rookkanaal van de toekomst genoemd.

Daarnaast hebben we ook de Basic line. Het goedkoopste TOP rookkanaal dat er op dit moment op de markt is, 0,5 mm wanddikte, binnenmantel van 316L buitenmantel van 304 RVS staal gevuld met zeer hoge kwaliteit ceramische  isolatie. Een zeer hoog kwalitatief rookkanaal / kachelpijp met een zeer hoog afwerkings niveau.
Natuurlijk leveren wij nog veel meer dubbelwandig en enkelwandig rookkanalen en kachelpijpen.


Wij verkopen deze rookkanalen onder de naam Diamond:

De Diamond Basic Line dubbelwandig rookkanaal welke tot de top van de rookkanalen hoort. Deze pijp kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau en het TUV certificaat. Alleen te verkrijgen in 150 mm. 

De Diamond Twist Lock dubbelwandig rookkanaal welke tot de absolute Top behoort en het rookkanaal van de toekomst wordt genoemd. Het wereld bekende Twist Lock systeem zorgt ervoor dat de pijp vast op elkaar gedraaid wordt en hierna nog eens extra gezekerd wordt met een klemband. Hierdoor is dit kanaal bijna niet verkeerd te bouwen. Dit kanaal is uiterst stabiel, u kunt dit rookkanaal bijvoorbeeld na montage op een stoelconstructie rustig pas na 4 meter beugelen. Dit kunt u eigenlijk met geen andere kachelpijp doen. Ook deze kachelpijp kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau en het TUV certificaat. Te verkrijgen in 125 mm / 150 mm / 175 mm / 200 mm.
De Diamond 2 mm carbonsteel enkelwandig rookkanaal. Het carbonsteel enkelwandig rookkanaal ook wel kachelpijp genoemd is het meest gebruikt ter wereld. Dit zegt denk ik gelijk genoeg over de kwaliteit van dit rookkanaal. Deze kachelpijp is te leveren in de volgende maten: 120 mm / 130 mm / 150 mm / 160 mm / 180 mm / 200 mm en 250 mm.

Alle Diamond rookkanalen voldoen natuurlijk aan de wettelijke normen zoals gesteld in de Europeese Norm EN1856-1/2009 T600 en de EN1856-2 T600

Natuurlijk verkopen wij nog veel meer rookkanalen en kachelpijpen, deze vindt u allemaal op de website. Mocht een artikel nog niet op de website staan dan kunt u altijd een email sturen met daarin de artikelen welke u wenst. U ontvangt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij doen altijd ons best om u van de best mogelijke prijs te geven en tevens een goede service te verlenen.

Verder is Qkachels dealer van o.a. de volgende merken: Dovre, Spartherm, Anyfire, Kombifire, Surdiac, Dru, Faber,Wanders, Anyfire, Cera, Element 4.......... Qkachels kan werkelijk bijna alle top merken houtkachels, Ecohoutkachels, gaskachels en electrische haarden verkopen die er zijn.
De schoorstenen welke wij verkopen zijn van holoterm  en Isotube. Beide schoorstenen behoren tot de top 10 in Europa. Bio ethanol kachels & bio ethanol haarden