LET OP ! Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.ritsfire.nl. PRIJZEN EN VOORRADEN KLOPPEN NIET OP WWW.QKACHELS.NL

Houtkachel Toppers
 

Houtkachel Toppers voor uw
Blokhut Serre Overkapping Terras Veranda Tuinhuis en Stacaravan

Bijvoorbeeld Kachel + compleet rookkanaal.Weergave:


Bezig met laden...

Houtkachel Toppers
 

Houtkachel Toppers voor uw 
Blokhut Serre Overkapping Terras Veranda Tuinhuis en Stacaravan

Bijvoorbeeld Kachel + compleet rookkanaal.
 

Graag nodigen wij u uit in onze zeer sfeervolle kachelzaak,
Q-kachels in Lelystad Apolloweg 329 Industrieterrein Flevopoort 5 Direct naast de A6 (google mapsTel:0320-412111. Voor meer informatie en alle artikelen bezoek de website van qkachels.

Wij leveren een compleet programma Losse Kachels en Haarden. Rookkanalen Dubbelwandig en Enkelwandige Rookkanalen en Kachelpijpen.

Houtkachels vanaf €299,- 

Dubbelwandig Rookkanaal Diamond Rookkanaal 1 meter 150mm incl. klemband klik hier voor de actuele prijs
Enkelwandig Rookkanaal Kachelpijp 1 meter 150mm klik hier voor de actuele prijs

NIEUW is onze compleet voor u samengestelde collectie van sets, hier kunt u eenvoudig kiezen voor een set die op uw situatie van toepassing is.

Buitenleven is een grote trend die bij steeds meer mensen een belangrijk aspect van het leven is. Veel mensen betrekken hun tuinleven tegenwoordig bij het huiselijke interieur. Dit betekent dat we steeds vaker en langer van onze tuin willen genieten. Bent u ook zo’n buiten mens die het beste van alle twee wil, lekker buiten maar met de luxe van binnen? Overweegt u om een tuinhaard of kachel te kopen. Een tuinhaard is in het bijzonder geschikt om in de buiten lucht te stoken ter wijl de Tuinkachel in het bijzonder geschikt is voor veranda`s en overkappingen dan wel in tuinhuisjes.

Beide zijn er in een grote hoeveelheid aan vormen en maten, maar het belangrijkste is dat u in de avonden heerlijk kunt genieten van een knapperend vuurtje, terwijl u juist in de iets kortere en koelere avonden lekker warm blijft door de warmte van het vuur. 

U bent bij Qkachels aan het juiste adres als u geïnteresseerd bent in kwaliteit en goed advies voor de beste prijs.
Mocht uw model er niet bij staan dan kunt u gerust een offerte voor het desbetreffende model via mail aan ons opvragen veelal kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen leveren.

Wij leveren ook de benodigde kachelpijpen welke wij voor de scherpste prijs van Nederland aanbieden.

Natuurlijk geven wij ook het benodigde advies en zijn alle DIAMOND ROOKKANALEN EN KACHELPIJPEN op voorraad.

Diamond rookkanalen is een onderdeel van Q-kachelS

U kunt uw kachel en / of  rookkanalen ook direct afhalen bij ons Q-kachelS is gevestigd in midden van Nederland, te Lelystad op industrieterrein Flevopoort aan de A6 

Diamond Rookkanalen / kachelpijpen

Dubbelwandige Rookkanalen

Enkelwandige Rookkanalen

TL 125 mm (inw.125 - uitw. 175mm) €69.00

120 mm   Zwart     Grijs/Antraciet

TL 150 mm (inw.150 - uitw. 200mm) € 75.00

130 mm   Zwart    Grijs/Antraciet

TL 175 mm (inw.175 - uitw. 225mm) €80.00

150 mm   Zwart    Grijs/Antraciet

TL 200 mm (inw.200 - uitw. 250mm) €99.00

160 mm   Zwart    Grijs/Antraciet

BL 150mm (inw.150 - uitw. 200mm) €59.99

180 mm   Zwart    Grijs/Antraciet

 

200 mm   Zwart    Grijs/Antraciet

250 mm   Zwart    Grijs/Antraciet


DIAMOND Rookkanaal EEN KWALITATIEF TOP PRODUCT
voor een SUPER PRIJS.


Het meest doordachte Rookkanaal / kachelpijp dat er is. Zeer hoog afwerkingsniveau. Super betrouwbaar en bijna niet verkeerd te bouwen. Geliefd bij de professional en de zelfbouwer.
Natuurlijk voldoet dit rookkanaal aan alle wettelijke eisen: EN 1856-1:2009 T-600 
Zo hebben wij voor u alle certificaten en DoP numers. DoP is een afkorting voor "Declaration of Performance" en leveranciers zijn wettelijk verplicht om dit sinds 1 juli 2013 te voeren.
U kunt uw rookkanalen ook direct afhalen bij ons, Q-kachelS is gevestigd in het midden van Nederland, te Lelystad op industrieterrein Flevopoort aan de A6
Diamond rookkanalen is een onderdeel van Q-kachelS
Per 1 April 2012 is het nieuwe bouwbesluit ingegaan, dit heeft nogal wat consequenties mbt. de regel en wetgeving voor rookgas afvoeren. De belangrijkste verandering is dat een afvoer voorziening voor rookgas brandveilig moet zijn volgens de Europese norm “EN 1856-1:2009”.  Een rookgaskanaal voor vaste brandstoffen (hout) moet voldoen aan een temperatuur klasse van T600 ( getest op 600⁰ met een piek van 1000⁰ ( schoorsteenbrand )). 
Ons Diamond Rookkanaal is getest door deTUV in Duitsland op 700⁰ om te laten zien dat ons rookkanaal tot de absolute TOP behoort. De afstand tot brandbare materialen die is opgegeven komt ook van de test op 700⁰, u weet dus zeker dat dit goed zit.