LET OP ! Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.ritsfire.nl. PRIJZEN EN VOORRADEN KLOPPEN NIET OP WWW.QKACHELS.NL

Inbouw Gashaard Frameless Gashaard kopen Zeewolde

Inbouw Gashaard kopen Zeewolde. Woont u in Zeewolde en wilt u een frameless Inbouwhaard Gashaard kopen. Alle gemak en luxe en toch een sfeervol vuurtje, dat is een Gashaard. Ja voor alle type en merken Gas inbouwhaarden bent u bij Q kachels aan het juiste adres. Q-kachelS is gevestigd op de Apolloweg 329 industrieterrein Flevopoort 5 in Lelystad.


Als het om Gashaarden gaat is Nederland de nummer 1 van de wereld! Ze hebben het mooiste vuurbeeld en een hoog rendement.
De laatste innovaties zijn levens echte vuurbeelden die ook nog eens extra Gas kunnen besparen.
Bijvoorbeeld een Faber Frameless Gashaard met Step Burner Ecoboost Systeem die ook nog eens een ict app als optie heeft. Andere innovatieve merken zijn, Kal-Fire, Dru, element 4 en M-design. Wanders is weer bekend om zijn Industrieële uitstraling en zijn inzet Gashaarden welke in een bestaande openhaard geplaatst kunnen worden.

QkachelS kan de volgende merken en series Gashaarden en Frameless Gashaarden Leveren:
Faber Kal-Fire Dru Inbouw Gashaard Frameless Gashaard kopen Zeewolde

Inbouw Gashaard kopen Zeewolde. Woont u in Zeewolde en wilt u een frameless Inbouwhaard Gashaard kopen. Alle gemak en luxe en toch een sfeervol vuurtje, dat is een Gashaard. Ja voor alle type en merken Gas inbouwhaarden bent u bij Q kachels aan het juiste adres. Q-kachelS is gevestigd op de Apolloweg 329 industrieterrein Flevopoort 5 in Lelystad.

Als het om Gashaarden gaat is Nederland de nummer 1 van de wereld! Ze hebben het mooiste vuurbeeld en een hoog rendement.
De laatste innovaties zijn levens echte vuurbeelden die ook nog eens extra Gas kunnen besparen. 
Bijvoorbeeld een Faber Frameless Gashaard met Step Burner Ecoboost Systeem die ook nog eens een ict app als optie heeft. Andere innovatieve merken zijn, Kal-Fire, Dru, element 4 en M-design. Wanders is weer bekend om zijn Industrieële uitstraling en zijn inzet Gashaarden welke in een bestaande openhaard geplaatst kunnen worden.

 

Dan bent u bij Q kachels aan het juiste adres. Q-kachelS is gevestigd op de Apolloweg 329 industrieterrein Flevopoort 5 in Lelystad.


QkachelS is importeur van het Duitse inbouwhaarden en bouwpakket haarden van het merk Hark.  Bijna alle Inbouwhaarden en bouwpakket-inbouwhaarden zijn voorzien van een fijnstoffilter. Dit filter zorgt ervoor dat een groot deel van de fijnstof uit de rookgassen worden gefilterd.
Van BeF inbouwhaarden is QkachelS importeur. Bef is één van de snelst opkomende merken als het gaat om inbouwhaarden. BeF heeft ook een uitgebreid programma aan CV-inbouwhaarden, vraag naar het uitgebreide programma van BeF CV-haarden. U kunt ook op de website van BeF kijken en dan de aanvraag bij ons doen info@qkachels.nl 

Verder zijn veel gevraagde Haarden bij Ons Faber Kal-fire en Dru maar we kunnen natuurlijk bijna alle merken leveren.

Houthaarden

Anyfire, Barbas,  Contura, Dik Geurts, Dovre, Faber, Firo, Hark Helex, Heta, Hwam, Ild, Janus, Jide, Jong Design, Jotul, Justus, Jydepejsen, Kal-Fire, KombiFire, Koppe, Lotus, M-design, Modernline, Nestor Martin, Nordica, Nordpeis, Olymberyl, Olympia, Oranier, Red, Reny, Rocal, Saey, Scan, Skantherm, classic Skantherm, Spartherm, Surdiac, Termatech, Thorma, Vermont, Vermont Castings, Wanders, Wiking, Wodtke, Xeoos,

Wij kunnen de volgende inbouwhaarden / inbouwkachels van Hark leveren: 
Hark Radiante 60 RK, Hark Radiante 350 K,  Hark Radiante 500/45 K, Hark Radiante 500/57 K, Hark Radiante 500/57 H, Hark Radiante 550/45 H, Hark Radiante 550/57 H, Hark Radiante 550/57 H WW, Hark Radiante 600/45 K, Hark Radiante 600/45 RK, Hark Radiante 600/57 K, Hark Radiante 600/57 RK, Hark Radiante 600/57 WW, Hark Radiante 600/57 R WW, Hark Radiante 40 K, Hark Radiante 70 PN, Hark Radiante 80 RK, Hark Radiante 90 K, Hark Radiante 300 K, Hark Radiante 300 NH, Hark Radiante 300/58 H, Hark Radiante 300/58/2 H, Hark Radiante 450/90 H, Hark Radiante 600/45 K RUA, Hark Radiante 600/45 RK RUA, Hark Radiante 600/57 H, Hark Radiante 600/57 RH, Hark Radiante 600/57 K RUA, Hark Radiante 600/57 RK RUA, Hark Radiante 650/57 RH, Hark Radiante 800/45 K, Hark Radiante 800/45 RK, Hark Radiante 800/57 K, Hark Radiante 800/57 RK, Hark Radiante 850 H, Hark Radiante 850/70 H, Hark Radiante 900 KNR,, Hark Radiante 900/2 K, Hark Radiante 1000 H, Hark Radiante 1150 H, Hark Radiante 1150/2 H, Hark Radiante 1300Hark inbouwhaarden zelf bouwen / zelf te plaatsen inbouwhaarden:
Hark Studio 10/45.2.0, Hark Studio 10/45.10.0, Hark Studio 10/45.25.0, Hark Studio 10/45.25.2, Hark Studio 11/57.15.0, Hark Studio 11/57.15.1, Hark Studio 12/45.2.0, Hark Studio 12/45.2.2 , Hark Studio 12/45.10.0, Hark Studio 12/45.10.0, Hark Studio 12/45.10.2, Hark Studio 12/45.10.2B, Hark Studio 12/45.25.0, Studio 12/45.25.2, Studio 13/350.2.0

Inbouwhaard,  Inbouwhaarden ( gas en hout ) en openhaard, openhaarden
Hark ECOplus Hout kachels hebben standaard een fijnstoffilter en een extreem hoog rendement tot wel 89,06%.Alle Hark Houtkachels vindt u op onze site www.qkachels.nl, 
Tegelkachels, Inbouwhaarden, Speksteen kachels, bekijkt u op de zeer uitgebreide website van http://www.hark.de/produkte/oefen-kamine.html VRAAG DIRECT per mail naar de beste PRIJS.

Mocht uw Inbouwhaard, Gashaard er niet bij staan vraag dan via info@qkachels.nl of 0320-412111 naar wat wij voor u kunnen doen. Via info@qkachels.nl of 0320-412111 vraagt u direct naar onze scherpe aanbiedingen.


De BeF Home inbouwhaarden worden verdeeld in de volgende groepen:

BeF Flat               De BeF Flat kenmerkt zich door zijn grote zicht op het vuur en zeer ondiepe inbouw diepte. Doordat deze haarden ook te leveren zijn met een zeer lage KW zijn ze uitermate geschikt voor energie zuinige en kleine woningen. Dit is één van de grote voordelen van de BeF Flat serie. 
De BeF Flat haarden voldoen aan de strengste ecologische en technische eisen die alleen de uitzonderlijkheid en verfijning van deze serie te onderstrepen. De haarden zijn gemaakt van hoogwaardig staal in de combinatie met een binnenzijde van accumulatie materiaal Carcon (onderaan in witte kleur, zij- en achterkant in de kleur zwart) een extra optie bij de Bef Flat serie is dat u uit de volgende kleuren kunt kiezen, Zwart & Wit, Zwart, Rood, Rood& Wit. De standaard uitvoering is Zwart / Wit (onder/zijkanten)
Let op!!! Deze serie heeft ook binnenhoek haarden.
De BeF Flat heeft een rendement van 84%, dat bewijst dat deze reeks tot de top behoort op het gebied van de inbouwhaarden.

BeF Flat Twin    De Exclusieve serie dubbelzijdige haarden zijn de laatste tijd erg populair en gevraagd door onze klanten. Het tunnel effect van deze inbouwhaarden is een geweldige manier om twee kamers te verbinden of een scheiding te creëren.  De BeF Flat Twin serie biedt dubbelzijdige inzethaarden met aan één zijde een stalen deur (aangeduid met de letter N) die geschikt is voor het toevoegen van brandstof uit andere ruimte, veel gebruikt in restaurants en dergelijke. Bij de deur met glas heb je veelal de keuze of je de klassieke draaideur wilt of voor de nieuwe moderne liftdeur kiest. Voor de afwerking kunt u kiezen of u de haard met of zonder kader wilt.
Verder zijn de technische waarde van de BeF Flat Twin gelijk aan de BeF Flat serie.

BeF Passive       De BeF Passive serie kenmerkt zich door zijn efficiëntie en zijn ronde afwerking aan de binnenzijde van de inbouwhaard. Deze ronde binnenzijde geeft de haard een heel eigen look. Enkele technische aspecten van de kleinste haard uit deze serie, Nominaal warmte afgifte 3,8 KW, rendement 86% uitgangstemperatuur 193 graden, benodigde hoeveelheid hout bij optimale verbranding (openhaard hout) 1,2 kg/uur. Dit zijn enkele van de fantastische waardes die deze inbouwhaard heeft.
Verder is het materiaal gebruik en andere technische aspecten gelijk aan de BeF Flat serie.

BeF Trend           De BeF Trend serie wordt ook wel de standaard serie van BeF Home genoemd. Deze serie bevat alle soorten haarden zoals, Vlak, Hoek (links/rechts) 3-zijdig U-model (3-zijdig zeer diep). Bijna al deze modellen zijn te leveren met draaideur of liftdeur. De BeF Trend inbouwhaarden zijn te leveren met een nominaal vermogen van 6 KW tot 14 KW. Alle haarden zijn uit gevoerd met de warmte accumulerende Carcon aan de binnenzijde behalve de U-haarden deze zijn met zwarte Carcon uitgevoerd. Alle BeF Trend inbouwhaarden zijn uitgevoerd met een externe luchttoevoer.
Een optie bij de Bef Flat serie is dat u uit de volgende kleuren kunt kiezen, Zwart & Wit, Zwart, Rood, Rood& Wit. De standaard uitvoering is wit.
De kaders zijn in twee verschillende kleuren leverbaar, Zwart en RVS. De deurhendel is leverbaar in Zwart, RVS en Zwart/leer.

BeF Twin             Deze Exclusieve serie van dubbelzijdige haarden zijn de laatste tijd erg populair en gevraagd. Het tunnel effect van deze inbouwhaarden is een geweldige manier om twee kamers te verbinden of een scheiding te creëren.  De BeF Twin serie biedt dubbelzijdige inzethaarden met aan één zijde een stalen deur (aangeduid met de letter N) die geschikt is voor het toevoegen van brandstof uit andere ruimte, veel gebruikt in restaurants en dergelijke. De BeF Twin serie heeft verder de unieke lijn met drie of vierzijde met een FRAMELESS hoek. Bij de deur met glas heb je veelal de keuze of je de klassieke draaideur wilt of voor de nieuwe moderne liftdeur kiest. De frameless hoekdeuren zijn allemaal in draai uitvoering. Voor de afwerking kunt u kiezen of u de haard met of zonder kader wilt.
Verder zijn de technische waarde van de BeF Twin gelijk aan de BeF Flat serie.

BeF Tower          Deze Exclusieve serie is uniek in zijn soort met zijn hoge lange raam van 68 cm. De breedte is bij de hoekhaard 46 cm en bij de vlakke éénzijdige haard 40 cm.  Het Tower effect van deze inbouwhaarden is een geweldige manier om deze haard op een unieke plaats in uw woning te zetten. Of dit nu een prominente plek of juist bescheiden in een hoek met deze haard kunt u alle kanten op. De BeF Tower hoek heeft verder de unieke frameless hoek deur. Mooi zo’n FRAMELESS hoek zorgt dat u zonder stalen stijl mooi door de hoek heen kunt kijken. De deuren zijn allemaal in draai uitvoering. Voor de afwerking kunt u kiezen of u de haard met of zonder kader wilt.
Verder zijn de technische waarde van de BeF Twin gelijk aan de BeF Flat serie.

BeF EFFI              Dit zijn de inzet Haarden van BeF Home. Geschikt voor als u een openhaard heeft en deze wil ombouwen naar een gesloten haard. Veel veiliger, minder rotzooi em een veel hoger rendement. Waar een openhaard een rendement van 5 tot maximaal 15% geeft haalt de gemiddelde inzethaard al snel 70%, de BeF EFFI inzet haarden scoren nog een stuk beter tussen de 80 en 85%. De Haard geeft niet alleen veel meer warmte maar u verbruikt ook veel minder hout, dat is toch een ieder geval een leuke bijkomstigheid. De haarden zijn er in vlak éénzijdig en hoekhaarden met een nominaal rendement van 6 tot 8 KW. Ze zijn in diverse maten leverbaar.

BEF AQUATIC Is de CV-inbouwhaard lijn van BeF Home. Deze inbouwhaarden zijn er zowel in de oude betrouwbare draaideur als de moderne liftdeur uitvoering. De BeF Aqautic serie kenmerkt zich door een uitstekend rendement en de vele uitvoeringen die er te verkrijgen zijn.  Van een vlakke éénzijdige haard tot een doorkijk haard en alles hier tussen natuurlijk. De kachels beschikken over de nieuwste technieken wat resulteert in een hoog rendement. De kachels zijn uitgerust met de nieuwste warmtewisselaar en een stookrooster.
De meeste haarden hebben een hoge warmte afgifte aar het CV gedeelte toe waardoor u de gehele woning goed kunt verwarmen. Deze CV inbouwhaarden uit de Aquatic serie zijn bijna allemaal uitstekend geschikt als ondersteuning in combinatie met uw bestaande CV ketel, radiatoren en vloerverwarming, warmwatervoorziening (i.s.m. een boilervat) maar kunnen ook als stand-alone systeem worden ingezet. bijna alle haarden uit de Aquatic serie zijn opnieuw ontworpen en kunnen de concurrentie met iedere andere cv-haard aan.QkachelS is importeur van de Duitse Kachel merken Wamsler en Hark. En BeF inbouwhaarden, QkachelS is ook importeur van Het Diamond rookkanaal, een kwalitatief zeer hoogstaand rookkanaal met een zeer hoog afwerkingsniveau. En dit tegen zeer zeer scherpen prijzen, kom naar onze winkel en vergelijk ons Diamond Rookkanaal met diverse andere rookkanalen.

Hark mag in Nederland een relatief onbekend merk zijn maar Hark is de grootste ter wereld. Niet Alleen is Hark de grootste kachel producent ter wereld, Hark is ook het meest innovatieve merk dat er is. Zo hebben bijna alle Hark Hout Kachels standaard een Fijnstoffilter, dit is een toekomstige eis van de EU. Verder hebben alle houtkachels van Hark een hoog rendement wat op loopt tot wel 89,2 % dit zijn waardes waar geen een ander merk aan komt en is zelfs hoger dan een hoop pelletkachels. Zo`n kachel kan wel tot 40% minder hout verbruiken als de oude kachels van 10 jaar terug.

Voor inbouw Gashaarden kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Wij leveren Bijna alle merken Gashaarden en kunnen de gehele inbouw van de haard verzorgen. De meest verkochten inbouw gashaarden op dit moment zijn: Dru inbouw gashaardenFaber gas inbouwhaarden en Kal-Fire inbouw gashaarden waarbij de frameless gashaarden het meest intrek zijn meestal met de optie van een ict app waarmee u zelf de gashaard kunt inregelen en bedienen. 


Een gashaard wordt meestal gebruikt als lokale verwarming of sfeerhaard.

Er zijn gashaarden van plaatstaal of gietijzer. Een gietijzeren gashaard zorgt voor stralingswarmte en een gashaard van dubbelwandig plaatstaal geeft voornamelijk convectiewarmte. 
De gashaard werd pas populair rond 1960 toen de meeste mensen overschakelden van kolen naar aardgas, eerst in de vorm van lokale verwarming (woonkamer) en later als centrale verwarming. 
Een gaskachel is niet ingebouwd maar vrijstaand. Een gashaard is wel ingebouwd of wordt in een bestaande openhaard geplaatst (inzethaard). 
Er bestaan ook open gasvuren die in een bestaande openhaard geplaatst kunnen worden, voor  mensen die van hout overgaan naar gas en graag een sfeervol vuur willen. Deze open gasvuren geven niet veel warmte. Eerst waren de gashaarden erg eenvoudig van uiterlijk en waren de vlammen vergelijkbaar met de blauwe vlam van een gasfornuis. 
Het meest verkocht zijn de zogenaamde sfeermodellen van bijv. Faber en Dru. 
De laatste jaren hebben fabrikanten kosten noch moeite gespaard om het sfeervolle vlammenspel van een houtkachel na te bootsen. Dit gaat meestal wel ten kostte van het rendement of vermogen van de gashaard. De functionaliteit van een gashaard werd echter steeds minder belangrijk omdat vrijwel elk huishouden de beschikking kreeg over centrale verwarming. Sfeer, design en uitstraling werd belangrijker dan de warmte en het rendement van een gashaard, de moderne gashaard heeft echter weer een hoog rendement. Inmiddels is het vlammenspel van de meeste moderne gashaarden haast niet te onderscheiden van een hout gestookt vuur. Ook is de bediening steeds geavanceerder. Vrijwel elke gashaard is te voorzien van een afstandsbediening en sommige zijn zelfs met een App op de telefoon te bedienen. Ook het aansteken van de gashaard gaat steeds gemakkelijker. Vroeger moest dat echt handmatig met een lucifer, en tegenwoordig gaat de ontsteking elektronisch m.b.v. batterijen. Het is verstandig een gashaard altijd op de waakvlam te laten branden, zo krijgt vocht en stof geen kans. U hoeft niet bang te zijn dat er gas vrijkomt als de vlam onverhoopt uit gaat. Alle moderne gashaarden zijn tegenwoordig voorzien van een terugslagbeveiliging en een thermische beveiliging (thermokoppel). Ook zijn gashaarden inmiddels voorzien van een thermostaat zodat de gashaard automatisch uitslaat als de gewenste temperatuur in de woonkamer bereikt is. 
Voor advies en meer informatie over de gashaarden kunt u natuurlijk terecht bij QkachelS in Lelystad uw haardenspeciaalzaak.
Zie voor verdere opties over inbouwen en verbouwen "Samenwerking"Samenwerking kachelzaken en aannemers:

Wij kunnen bijna alle merken leveren Kachels en haarden leveren en plaatsen als u dat wilt. Door samen te werken met enkele zeer grote kachelzaken kunnen wij u altijd een scherpe aanbieding doen. Dit samen met het Diamond rookkanaal zorgt voor een altijd scherpe prijs.
Wilt u gelijk het een en ander aan uw huis laten verbouwen dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht wij werken enkel met vaste bedrijven die het werk uitvoeren waarbij kwaliteit altijd voor op staat.


Vraag naar de scherpste prijs voor de kachel of haard van uw keuze, incl. rookkanaal zijn wij bijna altijd de goedkoopste van Nederland.


Wij verkopen al houtkachels vanaf €350.00

Diamond Basic Line 150mm Dubbelwandig Rookkanaal € 49,99 per meter, TUV gecertificeerd T600 EN1856-1 2009

QkachelS kan bijna ieder merk houtkachel leveren:
ABC houtkachelsALTECH houtkachelsANYFIRE houtkachelsAduro houtkachels:
BARBAS houtkachels: BEAUFORT houtkachelsBELLFIRES houtkachels: BODART houtkachels: 
Buly houtkachels:
CONTURA houtkachelsCERA-DESIGN houtkachels: Caminos houtkachels:
CHEMINEE HOLLAND stijlschouwen, sierschouwen en openhaarden 
DIK GEURTS houtkachelsDOVRE houtkachelsDRU houtkachels
EDILKAMIN houtkachels: EFEL houtkachels: EUROVLAM houtkachels
FABER houtkachelsFIRE HEAT houtkachels: FIRE WARM houtkachels: FIRO houtkachels: FLANDRIA 
GANZ houtkachelsGODIN houtkachels
Hark houtkachels : Haas & Sohn houtkachelsHASE houtkachelsHETA houtkachels
Invecta houtkachels:
JANUS houtkachelsJIDE houtkachelsJOTUL houtkachelsJYDEPEIJSEN houtkachels:  Justus
KALFIRE houtkachelsKOMBIFIRE houtkachelsKanuk houtkachels:  KOPPE houtkachels
La Nordica houtkachelsLOTUS houtkachels
MBS houtkachels:
NESTOR MARTIN houtkachelsNORDIC FIRE houtkachels
OLYMPIA houtkachelsORANIER houtkachelsOXFORD houtkachels
PIERRES-D-HENRI stijlschouwen , sierschouwen en openhaarden 
RENY houtkachels: RIKA houtkachels
SAEY houtkachelsSCAN houtkachelsSKANTHERM houtkachelsSPARTHERM houtkachels
Supra houtkachelsSveaFlame
Termatech houtkachels: THERMOCET houtkachels: THORMA houtkachels:  TR houtkachels
Wamsler houtkachelsWANDERS houtkachelsWIKING houtkachelsWODTKE houtkachels


Q_kachelS vertegenwoordigd de volgende Topmerken inbouw Gashaarden; 
Faber, Dru, Kal-Fire, Element4, Wanders, KombiFire, Nestor Martin, Bocal en Pelgrim.
Deze kachels zijn te verkrijgen in open en gesloten gasverbranding, de gesloten afvoeren zijn te verkrijgen met standaard afvoer boven de kachel maar ook met een afvoer direct achter de kachel waardoor deze onzichtbaar is.

HoutkachelsEco houtkachels met fijnstoffilterCV houtkachels fijnstoffilter en inbouwhaarden met fijnstoffilter

Wij kunnen de volgende inbouwhaarden / inbouwkachels van Hark leveren: 
Hark Radiante 60 RK, Hark Radiante 350 K,  Hark Radiante 500/45 K, Hark Radiante 500/57 K, Hark Radiante 500/57 H, Hark Radiante 550/45 H, Hark Radiante 550/57 H, Hark Radiante 550/57 H WW, Hark Radiante 600/45 K, Hark Radiante 600/45 RK, Hark Radiante 600/57 K, Hark Radiante 600/57 RK, Hark Radiante 600/57 WW, Hark Radiante 600/57 R WW, Hark Radiante 40 K, Hark Radiante 70 PN, Hark Radiante 80 RK, Hark Radiante 90 K, Hark Radiante 300 K, Hark Radiante 300 NH, Hark Radiante 300/58 H, Hark Radiante 300/58/2 H, Hark Radiante 450/90 H, Hark Radiante 600/45 K RUA, Hark Radiante 600/45 RK RUA, Hark Radiante 600/57 H, Hark Radiante 600/57 RH, Hark Radiante 600/57 K RUA, Hark Radiante 600/57 RK RUA, Hark Radiante 650/57 RH, Hark Radiante 800/45 K, Hark Radiante 800/45 RK, Hark Radiante 800/57 K, Hark Radiante 800/57 RK, Hark Radiante 850 H, Hark Radiante 850/70 H, Hark Radiante 900 KNR,, Hark Radiante 900/2 K, Hark Radiante 1000 H, Hark Radiante 1150 H, Hark Radiante 1150/2 H, Hark Radiante 1300Hark inbouwhaarden zelf bouwen / zelf te plaatsen inbouwhaarden:
Hark Studio 10/45.2.0, Hark Studio 10/45.10.0, Hark Studio 10/45.25.0, Hark Studio 10/45.25.2, Hark Studio 11/57.15.0, Hark Studio 11/57.15.1, Hark Studio 12/45.2.0, Hark Studio 12/45.2.2 , Hark Studio 12/45.10.0, Hark Studio 12/45.10.0, Hark Studio 12/45.10.2, Hark Studio 12/45.10.2B, Hark Studio 12/45.25.0, Studio 12/45.25.2, Studio 13/350.2.0

Houthaarden

Anyfire, Barbas,  Contura, Dik Geurts, Dovre,
Firo Helex, Heta, Hwam, Ild, Janus, Jide, Jong Design, Jotul, Justus, Jydepejsen, Kal-Fire, KombiFire, Koppe, Lotus, M-design, Modernline, Nestor Martin, Nordica, Nordpeis, Olymberyl, Olympia, Oranier, Red, Reny, Rocal, Saey, Scan, Skantherm, classic Skantherm, Spartherm, Surdiac, Termatech, Thorma, Vermont, Vermont Castings, Wanders, Wiking, Wodtke, Xeoos,


Inbouwhaard,  Inbouwhaarden ( gas en hout ) en openhaard, openhaarden
Hark ECOplus Hout kachels hebben standaard een fijnstoffilter en een extreem hoog rendement tot wel 89,06%.Alle Hark Houtkachels vindt u op onze site www.qkachels.nl, 
Tegelkachels, Inbouwhaarden, Speksteen kachels, bekijkt u op de zeer uitgebreide website van http://www.hark.de/produkte/oefen-kamine.html VRAAG DIRECT per mail naar de beste PRIJS.

Mocht uw Houtkachel, Inbouwhaard, Gashaard of gaskachel er niet bij staan vraag dan via info@qkachels.nl of 0320-412111 naar wat wij voor u kunnen doen. Via info@qkachels.nl of 0320-412111 vraagt u direct naar onze scherpe aanbiedingen.

DIAMOND Rookkanalen en kachelpijp,  T-600 TUV gecertificeerd, EN 1856-1/2 2009 Enkelwandig / Dubbelwandig, rookkanaal kachelpijp    
Voor de Scherpste Prijzen van Nederland http://www.qkachels.nl/

STUNT Aanbieding 1e kwaliteit

Diamond Basic Line 1 meter 150 mm DW Rookkanaal/ Kachelpijp voor € 49,99 incl. btw

De Diamond Basic Line 150mm is een rookkanaal van het insteek model, een kwalitatieve uitstekend Rookkanaal met een hoog afwerkingsniveau. Dit merk doet niet onder voor andere merken! 

Certificaat EN 1856-1 2009 T600 ( werkelijke test 700 graden )


KOM naar onze showroom en vergelijk met diverse andere merken en overtuig u van de KWALITEIT


Diamond Basic Line en Twist Lock rookkanalen / kachelpijpen zijn direct leverbaar, alles is op voorraad.

Diamond dubbelwandig Twist-Lock Rookkanaal T600 ook wel kachelpijp genoemd. 

Het meest vooruitstrevende en STABIELE Rookkanaal dat er is. Het snelst en makkelijkst te bouwen.

125 mm 1 Meter Dubbelwandig RVS rookkanaal / kachelpijp met klemband 69,00 Incl.Btw
150 mm 1 Meter Dubbelwandig RVS rookkanaal / kachelpijp met klemband van 82,50 voor 77,50 Incl.Btw
175 mm 1 Meter Dubbelwandig RVS rookkanaal / kachelpijp met klemband 80,00 Incl.Btw
200 mm 1 Meter Dubbelwandig RVS rookkanaal / kachelpijp met klemband 99,00 Incl.Btw1 meter 150mm Enkelwandig zwart 2mm Carbon steel 31,25 Incl.Btw

Andere leverbare maten 120mm / 130mm / 160mm / 180mm / 200mm / 250mm

Mochten wij iets niet op voorraad hebben dan hebben wij dat meestal binnen 1 dag in huis.

QkachelS Leverancier van rookkanalen / kachelpijpen en houtkachels. Wij zijn importeur van Hark en Wamsler maar kunnen bijna iedere houtkachel en gaskachel tegen een scherpe prijs leveren.

 

QkachelS plaatst ook kachels heeft u vragen stuur dan een email naar kijk op onze website http://www.qkachels.nl / info@qkachels.nl

 

DIAMOND DW DubbelWandig en EW EnkelWandig Rookkanaal / Kachelpijp een Kwalitatief TOP Product voor een SUPER PRIJS.

 

Twist Lock, het meest doordachte Rookkanaal / kachelpijp dat er is. Zeer hoog afwerkingsniveau. Super betrouwbaar en bijna niet verkeerd te bouwen. Geliefd bij de professional en de zelfbouwer. Natuurlijk voldoet dit rookkanaal aan alle wettelijke eisen: EN 1856-1:2009 T-600. Zo hebben wij voor u alle certificaten en DoP nummers. DoP is een afkorting voor "Declaration of Performance" en leveranciers zijn wettelijk verplicht om dit sinds 1 juli 2013 te voeren

 

Alle artikelen zijn op voorraad!

 

U kunt ze ophalen bij ons aan de Apolloweg 329 in Lelystad (direct aan de A6) Of bestellen via onze website http://www.qkachels.nl/Rookkanaal_Kachelpijp_Schoorstenen-

 

Alle Diamond rookkanalen hebben het benodigde CETIFICAAT (TUV GEKEURD) welke wij direct aan u kunnen overleggen of die van onze website kunt downloaden.

 

De verzendkosten worden op de website automatisch berekent, natuurlijk kunt u ze ook opvragen per mail. U kunt uw rookkanalen ook direct afhalen bij ons, Q-kachelS is gevestigd in het midden van Nederland, te Lelystad, 8239 dc, apolloweg 329 op industrieterrein Flevopoort 5,  aan de A6


Per 1 April 2012 is het nieuwe bouwbesluit in gegaan, dit heeft nogal wat consequenties mbt. de regel en wetgeving voor rookgas-afvoeren. De belangrijkste verandering is dat een afvoer voorziening voor rookgas brandveilig moet zijn volgens de Europese norm “EN 1856-1:2009”.Een rookgaskanaal voor vaste brandstoffen (hout) moet voldoen aan een temperatuur klasse van T600 ( getest op 600 met een piek van 1000 ( schoorsteenbrand )). Ons Diamond Rookkanaal is getest doorde TUV in Duitsland op 700 graden om te laten zien dat ons rookkanaal tot de absolute TOP behoort. De afstand tot brandbare materialen die is opgegeven komt ook van de test op 700 graden, u weet dus zeker dat dit goed zit.

Vanaf 1 Juli 2013 is iedere leverancier verplicht om in het bezit te zijn van een DoP verklaring. Dit staat voor " Declaration of Performance " u kunt dit document te allen tijde opvragen bij uw toeleverancier.

 

Bijna alle rookkanalen dienen omkokerd te worden. Bij ons weten zijn er op dit moment maar een paar rookkanalen welke niet omkokerd hoeven te worden.

 

Hoe herkent u een rookkanaal dat niet omkokerd hoeft te worden:

 

Het rookkanaal dient gecertificeerd te zijn volgens de EN 1856-1:2009 (T600). Op het certificaat staat een code of tabel hierin wordt de afstand tot brandbare materialen gegeven, G met een nummer. G staat voor droog en het nummer staat voor de afstand tot brandbare materialen in mm. In het geval er niet omkokerd hoeft te worden is de G waarde G10 of lager.

 

Wij leveren het Platina rookkanaal dat niet omkokerd hoeft te worden (G10): Nog niet op onze website maar vraag naar de prijzen.1 meter 150mm/250mm €139,-

 

 

Diamond-Rookkanalen is een onderdeel van QkachelS het beste adres met een fysieke winkel voor uw RVS rookkanaal & Kachelpijpen natuurlijk uw hout of gas kachel, Wij zijn toeleverancier aan zowel de particulier als de handel. Alles op voorraad, voor 15.00 uur besteld de volgende dag geleverd.

 

Natuurlijk leveren wij uw kachelpijp met certificaat en DoP verklaring.

 

Dit certificaat is het bewijs dat u een goedgekeurd Rookkanaal heeft gekocht. Bewaar dit bij uw verzekeringspolis.QkachelS 

Apolloweg 329 (Ind. Flevopoort 5 Direct aan de A6)

8239 DC Lelystad

 

Tel:0320-412111

info@qkachels.nl  /  www.qkachels.nl

 

Openingstijden Showroom & Magazijn:

 

Maandag t/m Zaterdag 10:00 Tot 17:00 en natuurlijk op afspraak

 

Alles is uit voorraad leverbaar. Voor 11:00 besteld, volgende werkdag geleverd (behalve 175 mm levertijd 5 dagen).

.        ISO-gecertificeerd,CE-markering, EN1856-1:2009.
·        Verkoop aan handel & particulier.
·        10 jaar garantie.
.        isolatie kan niet wegzakken (twistlock)

 

·        Geschikt voor:houthaard en houtkachel, op olie gestookt en natuurlijk voor uw gaskachel,

·        Montage rookkanalen en kachels
·        Gaten boren,zagen in beton.


Betalings mogelijkheden: bank,ideal, rembours, contant / Pin (bij afhalen)

 

Voer voor de juiste transportkosten uw order in op de website: http://www.qkachels.nl/Rookkanaal_Kachelpijp_Schoorstenen-

 

QkachelS, 
Natuurlijk koopt u uw vrijstaande houtkachel bij Q-kachelS tegen de beste prijs, samen met het Top product Diamond rookkanalen. De Basic line is het goedkoopste Rookkanaal van Nederland een product wat zich met al zijn concurenten kan meten en zich kenmerkt door zijn hoog afwerkings niveau. Kom naar onze showroom en vergelijk het Diamond rookkanaal met verschillende  concurenten.


Geen producten