LET OP ! Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.ritsfire.nl. PRIJZEN EN VOORRADEN KLOPPEN NIET OP WWW.QKACHELS.NL

Holetherm dubbelwandig rookkanaal

    Q-kachelS verkoopt Holetherm kachelpijp. Enkelwandige, dubbelwandige, concentrische, flexibele rvs pijp, het A-merk rookkanaal voor de laagste prijs.
 
Naast de prijs zijn natuurlijk ook van belang zaken als de kwaliteit, het uiterlijk, capaciteit, betrouwbaarheid, garantievoorwaarden, gebruikersgemak en ga zo maar door.

QkachelS is deskundigen op het gebied van plaatsing advies en gebruik van de Holetherm kachelpijp.

Of het nu om dubbelwandige enkelwandige of flexibel gaat een of om een aansluiting in het bijzonder gaat wij zijn graag uw gids in kachelpijpenland.
Een goed geïnstalleerd rvs rookkanaal is duurzame en een meerwaarde voor uw woning.
Een rookkanaal moet immers naast veilig ook een meerwaarde zijn voor uw woning als duurzame investering.

QkachelS denkt met u mee in al deze zaken. U koopt immers geen Holetherm enkelwandige / dubbelwandige rvs rookkanaal, aansluiting voor een periode van een maand maar u wilt hier over 20 jaar nog het plezier van ondervinden.

Wij van QkachelS streven er naar om voor u de juiste prijs kwaliteit verhouding te vinden.

Omdat geen rookkanaal, kachelpijp of dubbelwandig rvs pijp hetzelfde is staan wij u graag te woord voor een uitgebreid advies over de beste kachelpijp die er voor u is of dit nu een Holetherm kachelpijp of een andere dubbelwandige schoorsteenpijp is, wij adviseren u alleen wat het beste voor u is.
Een dubbelwandige rvs pijp, rookkanaal of schoorsteen aansluiting volledig afgestemd op uw wensen.
Mocht u op dit moment vragen hebben over bepaalde zaken aangaande uw dubbelwandige rvs pijp, rookkanaal of schoorsteen aansluiting, neemt u dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.
Langs komen in onze showroom mag natuurlijk ook, er staat al koffie voor u klaar.
 
Q-kachelS zorgt dus met haar Advies en Installatie en Onderhoud voor het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Bij plaatsing is onze werkwijze zeer efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd gebruik kunt maken van uw Kachel. 
 
Tot ziens in onze showroom,
het QkachelS teamHoletherm rookkanalen dubbelwandig