LET OP ! Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.ritsfire.nl. PRIJZEN EN VOORRADEN KLOPPEN NIET OP WWW.QKACHELS.NL

CV-keukenkachel CV-ovenkachel CV-fornuiskachel kookkachel

Wamsler de houtkachel producent uit Duitsland. Wamsler heeft een groot assortiment CV-kookkachels, CV-fornuiskachel of hoe u hem ook wil noemen.

K-148-CL CV-fornuiskachel cv-keukenkachel cv-kookkachel
K148-CL CV    K158 CV  K178 CV
Wamsler is een Duitse kachelproducent. Wamsler is één van de grootste kachel producenten ter wereld. Wamsler produceert op jaar basis meer dan 200.000 kachels. Een groot gedeelte hiervan is keukenkachels. Wamsler heeft zijn eigen gieterij, en bestaat al sinds het jaar 1875. In 1877 werd gestart met de productie van de eerste fornuiskachel.

Wamsler is een fantastische aanvulling op het importeurschap van Hark. Met Hark bedienen wij het TOP segment van de markt terwijl WAMSLER het complete range van A-kwaliteit houtkachels bediend van goedkoop tot aan het top segment. De WAMSLER houtkachels zijn van klein tot groot van echte DUITSE "grundlichkeit".
 
Alle Wamsler houtkachels hebben een CE markering. Dit is voor een Duitse kachelfabrikant als Wamsler natuurlijk niet genoeg, dus hebben ze oa ook de volgende certificaten welke als zwaarste van de wereld gelden;
1.BlmSchV-1.+2. Stufe , 145aB-VG en het VKF en het speciale certifikaat voor CO2- Aachen, München, Regensburg.
WAMSLER HOUTKACHELS, ALS U KIEST VOOR A-KWALITEIT VOOR DE SCHERPSTE PRIJS.


CV-keukenkachel CV-ovenkachel CV-fornuiskachel kookkachel


Geen producten