Door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijsde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!

Over ons

Q-kachelS is een jonge onderneming met toch al een ruime ervaring in huis.
Wij zijn trots dat we importeur van de grootste kachel fabrikant van de wereld zijn. Te weten HARK. Veel van deze kachels voldoen al ruimschoots aan de toekomstige eisen van de EU. De kachels met het ECO-plus logo zijn de meest Ecologisch verantwoorde kachels van dit moment. Deze kachels zijn samen met het wereld befaamde Duitse Frauenhofen instituut ontworpen.
Wij zijn dan niet alleen een beetje trots maar denken dat dit ook iets over onze deskundigheid zegt. Een Duits bedrijf met zo`n grote naam gaat niet zomaar met iemend in zee.
Daarnaast zijn wij nu ook importeur van een hele grote speler in Duitsland en wel WAMSLER. 

Ons team bestaat uit 5 vaste medewerkers Quinten, Patricia, Sharina, Nimet en Gerard en diverse vaste

Zzp-ers, welke wij bij onderbezetting of specialisme inhuren. 


Met zijn vijven doen wij alle voorkomende werkzaamheden waarbij Patricia zich met name het aanspreekpunt is voor de klanten. 

Het Team van Q-kachelS nodigt u uit om eens langs te komen, er staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar.