LET OP ! WIJ ZIJN GESLOTEN VAN Zaterdag 23 December t/m Vrijdag 5 Januari 2024. Zaterdag 6 Januari zijn wij weer open. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar. Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.ritsfire.nl. PRIJZEN EN VOORRADEN KLOPPEN NIET OP WWW.QKACHELS.NL

Houtkachels en Houthaarden


Onze nieuwe website wordt momenteel gebouwd voor de Rookkanalen en Houtkachels kunt u daar al terecht, Ga naar ritsfire.nl  Voor de Haarden kunt u beter hier kijken op de website voor de actueele prijzen kunt u het beste een email sturen naar info@ritsfire.nl 

AL ONZE HOUTKACHELS HEBBEN HET ECO DESIGN!
Ook onze tuinkachels voor onder uw overkapping voldoen aan de ECO Design norm.


Q-kachelS is importeur van werelds grootste kachel en haarden bouwer ter wereld 'HARK' .
De hoogste kwaliteit Kachels en Haarden, bijna allemaal met een fijnstoffilter en zeer hoog rendement.Houtkachels en houthaarden

 

Hark is een Duits bedrijf dat behoort tot de absolute top in de kachelwereld. Als enige heeft Hark een goed werkend fijnstoffilter, dit zijn dan ook echte ECO-kachels alle met een zeer hoogrendement tot extreem hoogrendement. De HARK 44 GT ECO plus 5.. serie is een van de vele Hark Houtkachels die een rendement van 89,6 % heeft, dit mag je rustig extreem hoog noemen.

 
Q-kachelS is ook importeur van het TOP Rookkanaal Diamond. Het twist lock rookkanaal wordt ook wel het rookkanaal van de toekomst genoemd.

Daarnaast hebben we ook de Basic line. Het goedkoopste TOP rookkanaal dat er op dit moment op de markt is, 0,5 mm wanddikte, binnenmantel van 316L buitenmantel van 304 RVS staal gevuld met zeer hoge kwaliteit ceramische  isolatie. Een zeer hoog kwalitatief rookkanaal / kachelpijp met een zeer hoog afwerkingsniveau.
Natuurlijk leveren wij nog veel meer dubbelwandig en enkelwandig rookkanalen en kachelpijpen.


Wij verkopen deze rookkanalen onder de naam Diamond:

De Diamond Basic Line dubbelwandig rookkanaal welke tot de top van de rookkanalen hoort. Deze pijp kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau en het TUV certificaat. Alleen te verkrijgen in 150 mm. 

De Diamond Twist Lock dubbelwandig rookkanaal welke tot de absolute Top behoort en het rookkanaal van de toekomst wordt genoemd. Het wereld bekende Twist Lock systeem zorgt ervoor dat de pijp vast op elkaar gedraaid wordt en hierna nog eens extra gezekerd wordt met een klemband. Hierdoor is dit kanaal bijna niet verkeerd te bouwen. Dit kanaal is uiterst stabiel, u kunt dit rookkanaal bijvoorbeeld na montage op een stoelconstructie rustig pas na 4 meter beugelen. Dit kunt u eigenlijk met geen andere kachelpijp doen. Ook deze kachelpijp kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau en het TUV certificaat. Te verkrijgen in 125 mm / 150 mm / 175 mm / 200 mm.
De Diamond 2 mm carbonsteel enkelwandig rookkanaal. Het carbonsteel enkelwandig rookkanaal ook wel kachelpijp genoemd is het meest gebruikt ter wereld. Dit zegt denk ik gelijk genoeg over de kwaliteit van dit rookkanaal. Deze kachelpijp is te leveren in de volgende maten: 120 mm / 130 mm / 150 mm / 160 mm / 180 mm / 200 mm en 250 mm.

Alle Diamond rookkanalen voldoen natuurlijk aan de wettelijke normen zoals gesteld in de Europeese Norm EN1856-1/2009 T600 en de EN1856-2 T600

Natuurlijk verkopen wij nog veel meer rookkanalen en kachelpijpen, deze vindt u allemaal op de website. Mocht een artikel nog niet op de website staan dan kunt u altijd een email sturen met daarin de artikelen welke u wenst. U ontvangt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij doen altijd ons best om u van de best mogelijke prijs te geven en tevens een goede service te verlenen.

Verder is Qkachels dealer van o.a. de volgende merken: Dovre, Spartherm, Anyfire, Kombifire, Surdiac, Dru, Faber,Wanders, Anyfire, Cera, Element 4.......... Qkachels kan werkelijk bijna alle top merken houtkachels, Ecohoutkachels, gaskachels en electrische haarden verkopen die er zijn.
De schoorstenen welke wij verkopen zijn van holoterm  en Isotube. Beide schoorstenen behoren tot de top 10 in Europa.