Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.kachelsenrookkanalen-lelystad.nl . Door de constante wijzigingen in levertijden en prijzen van alle artikelen kunt u voor de actuele stand van zaken het beste even contact opnemen. Wij hebben geen kachels op voorraad, sorry voor het ongemak.

Houtkachels gashaarden openhaarden kachels

AL ONZE HOUTKACHELS HEBBEN HET ECO DESIGN!
Ook onze tuinkachels voor onder uw overkapping voldoen aan de ECO Design norm.

 

QkachelS verkoopt en plaatst gashaarden houtkachels inbouwhaarden houthaarden openhaarden en Top Rookkanalen T600 TUV gecertificeerd volgens de EN 1856-1;2009 en kachelpijp 2mm gekeurd volgens de EN1856-2Houtkachels gashaarden openhaarden kachels

haarden haard houtkachel houthaard gaskachel gashaard liftdeurhaard tuinkachels tuinhaarden fornuiskachels keukenkachels Enkelwandige kachelpijp enkelwandig rookkanaal Enkelwandige kachelpijpen enkelwandig rookkanalen Dubbelwandige kachelpijp Dubbelwandige rookkanaal Dubbelwandige kachelpijpen Dubbelwandige rookkanalen 
 

QkachelS is importeur van de grootste kachelbouwer ter wereld HARK, Wamsler beide gerenomeerde Duitse merken ook van de BeF inbouwhaarden zijn wij officieel importeur.
Als importeur van Diamond Rookkanalen hebben we een technisch en kwalitatief Top product. 

 

 • Wamsler Is een Duits bedrijf WAMSLER produceert op jaar basis meer dan 200.000 kachels en heeft zijn eigen gieterij en bestaat al sinds het jaar 1875. In 1877 werd gestart met de productie van de eerste keukenkachels.
  Misschien vraagt u zich af of de merken Hark en Wamsler elkaar niet bijten. Nee, Wamsler is een fantastische aanvulling op Hark. Met Hark bedienen wij het TOP segment van de markt terwijl WAMSLER het complete range van A-kwaliteit houtkachels bedient van goedkoop tot aan het top segment. De WAMSLER houtkachels zijn van klein tot groot van echte DUITSE "grundlichkeit".
 • Diamond Rookkanalen : De Diamond Basic Line dubbelwandig rookkanaal welke tot de top van de rookkanalen hoort. Deze pijp kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau en het TUV certificaat. Alleen te verkrijgen in 150 mm.
  De Diamond Twist Lock dubbelwandig rookkanaal welke tot de absolute Top behoort en het rookkanaal van de toekomst wordt genoemd. Het wereld bekende Twist Lock systeem zorgt ervoor dat de pijp vast op elkaar gedraaid wordt en hierna nog eens extra gezekerd wordt met een klemband. Hierdoor is dit kanaal bijna niet verkeerd te bouwen. Dit kanaal is uiterst stabiel, u kunt dit rookkanaal bijvoorbeeld na montage op een stoelconstructie rustig pas na 4 meter beugelen. Dit kunt u eigenlijk met geen andere kachelpijp doen. Ook deze kachelpijp kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau en het TUV certificaat. Te verkrijgen in 125 mm / 150 mm / 175 mm / 200 mm.
 • Diamond 2 mm carbonsteel enkelwandig rookkanaal. Het carbonsteel enkelwandig rookkanaal ook wel kachelpijp genoemd is het meest gebruikt ter wereld. Dit zegt denk ik gelijk genoeg over de kwaliteit van dit rookkanaal. Deze kachelpijp is te leveren in de volgende maten: 120 mm / 130 mm / 150 mm / 160 mm / 180 mm / 200 mm en 250 mm.
 • Alle Diamond rookkanalen voldoen natuurlijk aan de wettelijke normen zoals gesteld in de Europeese Norm EN1856-1/2009 T600 en de EN1856-2 T600
  Natuurlijk verkopen wij nog veel meer rookkanalen en kachelpijpen, deze vindt u allemaal op de website. Mocht een artikel nog niet op de website staan dan kunt u altijd een email sturen met daarin de artikelen welke u wenst. U ontvangt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij doen altijd ons best om u van de best mogelijke prijs te geven en tevens een goede service te verlenen.

  Verder is Qkachels dealer van o.a. de volgende merken: Dovre, Spartherm, Anyfire, Kombifire, Surdiac, Dru, Faber,Wanders, Anyfire, Cera, Element 4.......... Qkachels kan werkelijk bijna alle top merken houtkachels, Ecohoutkachels, gaskachels en electrische haarden verkopen die er zijn.
  De schoorstenen welke wij verkopen zijn van holoterm  en Isotube. Beide schoorstenen behoren tot de top 10 in Europa. 
 
Gaskachels en gashaarden houtkachels en houthaarden hout inbouwhaarden inzethaarden  
electrische kachels en haarden gel ethanol kachels en haarden speksteen kachels en haarden
cv kachels en haarden duitse tegelkachels kachels en haarden/kookkachel.