Door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijzde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!

 LET OP AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE VAKANTIE!

Kachel vloerplaat glas en metaal

 

 

Een Vloerplaat beschermt uw vloer voor en onder de houtkachel en voorkomt lelijke brandplekken door rondvliegende vonkjes en uitvallende asresten uit uw houtkachel. In het ergste geval kan er brand ontstaan door uitvallende asresten.
 

Op een vloerplaat zou u eigenlijk niet moeten besparen, omdat het stoken van uw houtkachel op een brandbare ondergrond zonder een beschermende vloerplaat nare gevolgen kan hebben
 

De vloerplaten van Q-kachelS zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in glas (Helder) en plaatstaal in de kleuren Zwart & Antraciet/Grijs.

De glazen kachelvloerplaten zijn gemaakt van 6 mm dik gehard veiligheidsglas en zijn tot 500 kG belastbaar. Rondom zijn de Vloerplaten goed afgewerkt zodat er geen scherpe randen aanzitten.
 
Vloerplaten Glas               Vloerplaten Metaal                
 
Op dit moment zijn wij druk bezig met de website, en zult u niet alle producten online zien staan. De producten zijn wel gewoon bij ons te bestellen via info@qkachels.nl 

Sorry voor het ongemak 


Kachel vloerplaten glas en metaal