Door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijsde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!

Duitse Tegelkachels

Wij zijn op dit moment druk bezig met de Website onze excuses voor het ongemak. Wij hebben hieronder wel alvast wat voorbeelden van Duitse tegelkachels. Wilt u meer informatie over een van deze kachels. Kunt u contact met ons opnemen via info@qkachels.nl of 0320-412111
Duitsen Tegelkachels zijn alom bekend, we kennen ze allemaal wel van vakantie in het buitenland. De kachel heeft een duidelijk doel, warmte afgeven voor lange tijd. Dit is de reden waarom deze kachels over het algemeen zeer groot en massief zijn. Ze worden de heledag gestookt en moeten net als een vol speksteenkachel de volgende morgen nog steeds warm zijn een een behagelijk gevoel geven. Onze leverancier is de grootse ter wereld als het gaat om de Duitse tegelkachel. Wij kunnen een groot aanbod in standaard tegelkachels aanbieden maar ook volledig maatwerk is geen enkel probleem. Alles hier tussen is natuurlijk ook mogelijk zoals een standaard tegelkachel maar met familiewapen.
Mocht u wel de looks van een tegelkachel willen maar niet de eigenschappen dan kunt u bij ons ook een standaard houtkachel met de looks van een tegelkachel vinden, bv de Hark 34 (GT ECOplus), Hark 52 GT ECOplus, Hark 63 GT ECOplus.


Duitse Tegelkachels


Geen producten