door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijzde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!
Cv houtkachel Hark 34 WW GT Ecoplus fijnstoffilter Rendement 85,7%

Hark 34 WW GT Ecoplus CV houtkachel Rendement 83%

Artikelnummer

HARK34WWGTE 

€ 4.239,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Hark 34 WW GT Ecoplus CV houtkachel Rendement 83%


Stookkosten besparen met houtkachels. Dit kan heel goed met de Hark 34 WW GT Ecoplus CV houtkachel. Simpeler en effectiefer kan het nauwelijks worden. U stookt uw kachel lekker warm en de ruimte waar de kachel staat en ondertussen verwarmt u ook het hele huis via het CV-systeem zonder dat het u gas kost.
De aansluiting van een CV-houtkachel is natuurlijk minder simpel. Laat u niks wijs maken als iemend zegt dat het eenvoudig is en dat u hem rechtstreeks op uw CV-systeem kan aansluiten. De kachel dient professioneel aangesloten te worden met de benodigde extra materialen zoals o.a. een continu pomp een temp-voeler extra expansievat. Als u de houtkachel zomaar aansluit op uw cv-syateem dan zal uw warmte wisselaar in korte tijd door branden (tussen d e 1 en 4 jaar) U kunt zelfs uw cv-ketel opblazen. Goedkoop wordt dan uiteindelijk duurkoop.
Naast dat u uw huis kunt verwarmen kunt u ook nog een boiler laten plaatsen. Het rendement op een boiler is erg groot. Dit komt omdat als u warm water tapt de cv-ketel volop staat te werken, u verbruikt dan erg veel gas. Als de cv-ketel de verwarmingen moet verwarmen dan draait uw cv-ketel op een laag pitje, laag gasverbruik. Nu begrijpt u waarschijnlijk waarom een boiler bij plaatsen erg interessant kan zijn, deze extra kosten verdient u het snelst terug.
De Hark 34 WW GT Ecoplus CV kachel is een echte kwaliteits cv-houtkachel van de Duitse kachelbouwer Hark, de grootste ter wereld. Wij zijn als Q-kachels uit Lelystad dan ook trots om de importeur te zijn van HARK.
Standaard uitvoering in keramiek. Speksteen tegen meerprijs mogelijk.

 

 

Hoogte (cm) 120
Breedte (cm) 100
Diepte (cm) 72
Gewicht  (Kg) 311
Gewicht in speksteen (kg) 350
Hoogte kachel tot bovenaansluiting (cm) 156
Hoogte kachel tot hart achteraansluiting (cm) n.v.t.
Doorsnede rookkanaal (mm) 150
Doorsnede externe Luchttoevoer (mm) 125
Ruit (HxB cm) 42x38
Maat brandkamer(HxDxB cm)  42x38x36
Model Raam  Front
Schutrooster Ja
Aslade Ja
Nennwarmte registratie (kW) 8
CO-Emissie (g/Nm³) 1,125
Onderdruk bij gesloten haard (mbar) 0,12
Uitgangs-Temperatuur (°C) 221
Fijnstof (mg/Nm³) 16
Rendement (%) 85,7
 
Afgegeven Certificaten:  
BimSchV 2. Stufe  Ja
15a B-VG (Österreich) Ja
Aachener Norm  Ja
Düsseldorfer Norm Ja
Münchener Norm Ja
Regensburger Norm  Ja