Deze website is verouderd!! Voor de actuele webshop kunt u gaan naar www.kachelsenrookkanalen-lelystad.nl . Door de constante wijzigingen in levertijden en prijzen van alle artikelen kunt u voor de actuele stand van zaken het beste even contact opnemen. Wij hebben geen kachels op voorraad, sorry voor het ongemak.

Eco houthaarden

Ecologische haarden zijn enorm in opkomst. De reden hiervoor is eigenlijk eenvoudig er zijn veel mensen die houthaarden kopen om CO2 neutraal te stoken. Er zit echter nog een nadeel aan de convensionele houthaarden is dat deze nog steeds fijnstof uitstoot. De nieuwe ECOLOGISCHE HOUT (inbouw) HAARDEN hebben behalve een hoog rendement ook een fijnstof filter. Dit fijnstoffilter zorgt ervoor dat de fijnstof uitstoot sinificant verminderd. Hark is op dit moment het kachel merk dat hier het verst in is. Hark heeft samen met het wereld befaamde Duitse frauenhofen instituut een geintregeerd filter ontwikkeld wat aan alle toekomstige wettelijke eisen voldoet. Een mooie bijkomstigheid is dat dit zelfde filter ook het rendement vaan de kachel nog verder verhoogde. Hark heeft ECOhaarden tot een rendement van bijna 90%. Dit is een rendement dat normaal gesproken alleen aan cv of pellet kachels wordt toegekendt.

Mocht u een ECOhaarden willen kopen dan bent u bij ons aan het juiste / beste adres. Kom langs de koffie staat klaar en wij geven u graag geheel vrijblijvend advies.

Bezoek ook onze pagina inbouw houthaarden bouwpakketten.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
  • euro_symbol Veilig en snel online betalen
  • place Afhalen mogelijk
  • check Kachels met fijnstoffilter
  • euro_symbol Veilig en snel online betalen
  • place Afhalen mogelijk
  • check Kachels met fijnstoffilter
   1  2  

Eco houthaarden