door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijzde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!
Dru Etoile Vrijstaande Gaskachel
Dru Etoile Vrijstaande Gaskachel

Dru Etoile Vrijstaande Gaskachel Als je het hebt over de Dru Etoile, dan heb je het over krachtige prestaties verpakt in een strakke vormgeving. Door de strakke vormgeving en de licht gebogen voorzij

Artikelnummer

DGVrijEto 

€ 0,01
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dru Etoile Vrijstaande Gaskachel

Specificaties

Merk Dru
Model Etoile
Branderdecoratie Kolen
Afmetingen hxbxd (cm) 84 x 69,7 x 37,2
Vermogen (kW) 9-11
Vermogen exact (kW) 9
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Diameter rookgasafvoer (mm) 100
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandsbediening Nee
Brandstof Aardgas/Propaan

Als je het hebt over de Dru Etoile, dan heb je het over krachtige prestaties verpakt in een strakke vormgeving. Door de strakke vormgeving en de licht gebogen voorzijde past de Etoile zowel in een modern als klassiek interieur. De Dru Etoile behaalt een rendement van meer dan 85%, wat natuurlijk goed nieuws is voor uw portemonnee. Zijn vermogen tot 9 kW zorgt ervoor dat u er warmpjes bij zit tijdens koude dagen.