door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijzde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!
Dovre 425CB houtkachel
Dovre 425CB houtkachel

Dovre 425CB houtkachel  

Artikelnummer

DHVrij425CB 

€ 0,01
Prijs per 1

 

Aantal: 
Bestellen

Dovre 425CB houtkachel

Rendement en sfeer gecombineerd in een kachel, dat is de 435CB van Dovre. Het is een traditionele houtkachel maar beschikt wel over een uniek verbrandingssysteem. Hout wordt hierdoor optimaal opgebrand. Met de aanwezige luchtschuiven kan de verbranding in de Dovre 425CB uiterst nauwkeurig geregeld worden. 
De Dovre 425CB is naast praktisch ook erg mooi. De gietijzeren houtkachel is voorzien van een vaste stookvloer en ontassingsrooster.  Het grote raam biedt een mooi uitzicht op de vlammen. Gelukkig hoeft u dit glas, dankzij het unieke airwash-systeem, haast nooit schoon te maken. De kachel heeft een landelijke uitstraling maar komt in elk huis tot zijn recht.