door het overgaan naar een nieuwe webshop provider zijn niet alle prijzen goed overgenomen. de meeste van deze artikelen hebben we op 0 of 1 cent gezet prijzen en levertijden zijn op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om tijdelijk verkeerd geprijzde artikelen alleen voor de correcte prijs te leveren, u heeft dan altijd het recht om de koop te ontbinden. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak!
Dovre 40CB houtkachel
Dovre 40CB houtkachel

Dovre 40CB houtkachel De Dovre 40CB is een klassieke houtkachel. Een kleine maar zeer krachtige houtkachel met een rustieke uitstraling van Dovre. Ideaal voor een landelijk uitziende keuken of woonka

Artikelnummer

DHVrij40CB 

€ 0,01
Prijs per 1

 

Aantal: 
Bestellen

Dovre 40CB houtkachel

De Dovre 40CB is een klassieke houtkachel. Een kleine maar zeer krachtige houtkachel met een rustieke uitstraling van Dovre. Ideaal voor een landelijk uitziende keuken of woonkamer. Laat u zich niet voor de gek houden door het formaat van de Dovre 40CB (h x b x d 105,5 x 54 x 37,5 cm) Hij mag weliswaar niet zo groot zijn maar zijn prestaties zijn dat des te meer. De kachel is volledig gemaakt van gietijzer waardoor er een heerlijk aangename warmte in uw huis komt. Hij heeft een vermogen tot 9 kW. De 40CB heeft een vaste stookvloer, secundaire verbranding, zij-, boven- en achteraansluiting en verstelbare poten. De Dovre 40CB is te verkrijgen in twee verschillende versies: gietzijer (standaard) en een zwarte emaille uitvoering.