JAcobus 12 Kookkachel rendement 87%

JAcobus 12 Kookkachel rendement 87%

Artikelnummer

JAcobus12Kookkachel 

€ 2.995,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

JAcobus 12 Kookkachel rendement 87%

De JAcobus doorkijk kachel is uniek in zijn soort. Deze houtkachel heeft aan twee zijden een deur met een glasvenster, dit zorgt ervoor dat het een haard is die goed in het midden van uw ruimte te plaatsen is. Zo is deze kachel het stralende middelpunt van uw kamer. 

Wat deze kachel nog unieker maakt is dat u met 1 knop de kachel helemaal kunt regelen. Met deze ene knop en het hoge rendement van de houtkachel is deze kachel heel makkelijk regelbaar en kunt u zelf bepalen hoeveel kW aan wartme u uw kamer in wilt brengen.

De beste in zijn soort!

De JAcobus 12 is momenteel één van de best verkochte houthaarden en dat is niet zonder reden, de JAcobus heeft een aantal punten waardoor hij uitblinkt ten opzichte van andere houthaarden.

In de categorie houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

Verschillende mogelijkheden

Vanaf heden zijn de JAcobus haarden ingekort of verlengt verkrijgbaar, daarnaast zijn er nog veel meer opties, zo kunt u kiezen voor een handige lade onder uw haard of bijvoorbeeld een zelfsluitende deur, ook is het mogelijk om verschillende accessoires te bestellen. Alle mogelijkheden staan beschreven bij de specificaties. U kunt de kachel zelf naar eigen smaak bestellen.


Extra's bij deze kachel zijn ; Inkorten JAcobus (max -20 cm) +€135,- , verlengen JAcobus +€195,- , Lade JAcobus (alleen bij standaard hoogte)
 +€179,- , Externe luchttoevoer adapter +€195,-Hoogte (cm) 87
Breedte (cm) 68
Diepte (cm) 35
Materiaal Plaatstaal
Vermogen kW 8 - 14 kW
Energielabel A
Gewicht  (Kg) 160
Hoogte kachel tot bovenaansluiting (cm) 87
Doorsnede rookkanaal (mm) 150
Externe Luchttoevoer  Ja
Model Raam  Doorkijk
Rendement (%) 87